How do you sign out of viber


How to log out of Viber Pc? ▷ ➡️ Creative Stop ▷ ➡️

1063

2

2 Reading Min

How to log out of viber pc? Being able to communicate with a person has never been easier. Just by pressing on the app icon On your mobile device, you can send messages or call automatically. Applications such as Telegram or WhatsApp are the main examples of Apps that fulfill these functions.

Table of Contents

 • 1 And Viber?
 • 2 What can you do in Viber?
 • 3 Logging out of Viber from PC
  • 3.1 To log out when using a Windows computer you will have to do the following:
  • 3.2 In the case of deactivating your Viber account on a Mac, the procedure is as follows:

And Viber?

But, in the list of Apps that will help you communicate with other people such as the apps that were mentioned, is Viber.

This is a platform that works through the VoIP system, that is, through the IP protocol, to send messages and make calls.

It was created in 2010 and currently has more than 200 million affiliates around the planet. It is available for large most platforms Existing such as iOS, Android, Windows, Mac, Linux, Windows Phone among others.

What can you do in Viber?

In addition to the aforementioned, it should be noted that it is completely free for sending text messages and calls, at least locally. Internationally, you can also make calls by accessing the modality viberout, at only $ 5.99 per month.

Viber is an application that stands out in the instant messaging applications section because it is capable of running simultaneously on two platforms, using the same account. So, if you are already taking advantage of this functionality, but you want to log out of your account Viber from PC, the procedure is the next.

Logging out of Viber from PC

To log out when using a Windows computer you will have to do the following:
 1. First, access the software icons installed on the computer, for this you will need to press on the Windows startup.
 2. In the tab that is displayed, you will be able to locate the Viber icon, which is generally shaped like a dialogue cloud.
 3. Then locate an icon with horizontal stripes towards the left and upper corner of the Viber interface to display a new menu.
 4. In the options that you will find, you must enter privacy settings. Inside the latter, locate the button Deactivate, towards the bottom of said section.
 5. A window will pop up asking you to confirm the deactivation.
 6. Once deactivation confirmed from Viber, all the conversations and data that are on the computer will disappear, but will remain available in the mobile application.

In the case of deactivating your Viber account on a Mac, the procedure is as follows:
 1. First of all, you will need to locate the applications section installed on your device. In this space you can find the Viber icon that is shaped like a dialog cloud.
 2. Scroll to the top right of the screen and enter the gear-shaped icon. This will display a menu where you can access settings.
 3. Within settings access privacy. Scroll through all the space until you locate the Disable button.
 4. A window will appear where you will have to press the word Deactivate again to confirm the process. As in the Windows environment, all information and conversation history will be deleted, but will remain available on the mobile device

Other stories

How to install Viber on PC?

Next Story

How to recover photos from viber?

Previous story

Cách thoát tài khoản (log out) Viber trên máy tính pc laptop

Hiện nay, người dùng có thể sử dụng rất nhiều ứng dụng nhắn tin và gọi điện thoại miễn phí, trong đó Viber là ứng dụng được khá nhiều người dùng lựa chọn. Ứng dụng này được đánh giá là có lượng người dùng cao nhất trên toàn cầu. Với đầy đủ các nền tảng khác nhau, từ di động đến laptop, PC… lại có sự có sự đồng bộ, hỗ trợ lẫn nhau.

 

Nếu bạn không có nhu cầu sử dụng nữa và muốn log out tài khoản khỏi thiết bị của mình, bạn cần nắm được cách thoát viber trên máy tính bởi quá trình này có phần hơi phức tạp. Dưới đây là những hướng dẫn của cửa hàng Máy Tính Trạm về cách sign out viber trên máy tính, mời bạn tham khảo.

 

Ứng dụng Viber
 

Viber là ứng dụng OTT (over the top) tiện ích trên điện thoại với hàng triệu người sử dụng hàng ngày. Viber là một trong những ứng dụng tiên phong và những cái tên khác như Zalo, Whatsapp, Messenger… cũng lần lượt ra và đạt được những thành công của Viber. Ở thời điểm hiện tại Viber vẫn là một ứng dụng nhắn tin và gọi điện miễn phí được nhiều người dùng sử dụng nhất.

 

Viber là ứng dụng OTT tiện ích trên điện thoại

 

Ngoài các ứng dụng trò chuyện trực tuyến uy tín hàng đầu trên thị trường hiện nay như Facebook, Zalo, Messenger, Skype, Instagram…. thì Viber cũng là một ứng dụng để liên lạc nhắn tin hay gọi điện thoại miễn phí. Viber có đầy đủ các nền tảng khác nhau: từ Smartphone Android, iOS, Window cho đến PC… Điều này giúp cho người dùng có thể liên lạc nhanh chóng và dễ dàng ở mọi lúc mọi nơi trên mọi thiết bị với Viber và cũng nhờ đó Viber hiện cũng chiếm được thị phần người sử dụng đông đảo.

 

Ứng dụng chat Viber trên máy tính pc, điện thoại là một trong những ứng dụng nhắn tin, gọi video phổ biển được nhiều người dùng hiện nay. Chúng ta có thể thực hiện các hoạt động như nhắn tin, gọi video thoải mái trên điện thoại hoặc trên máy tính mà không tốn kém chi phí. Tuy nhiên việc sử dụng Viber trên máy tính laptop hay PC đối với một vài người dùng không quen thì có đôi chút khó khăn trong việc tìm cách đăng xuất/ thoát tài khoản Viber như thế nào.

 

Nếu chúng ta dùng Viber trên máy tính PC Laptop chưa quen thì có thể chúng ta không biết cách đăng xuất viber trên máy tính. Vì thế ngay dưới đây, chúng tôi sẽ hướng dẫn đến bạn một cách chi tiết nhất về cách thoát tài khoản viber trên máy tính.

 

Log out viber trên máy tính để đảm bảo được sự bảo mật cho tài khoản

 

Cách thoát viber trên máy tính
 

Khi người dùng log out viber trên máy tính thì đồng nghĩa với việc tài khoản Viber sẽ được đăng xuất hoàn toàn. Lúc này mọi thông tin, dữ liệu về tài khoản viber của bạn như: các đoạn tin nhắn, số liên hệ, lịch sử cuộc gọi… sẽ được xóa toàn bộ trên máy tính PC Laptop. Như vậy, người dùng sẽ không còn quá lo lắng về vấn đề rò rỉ thông tin của tài khoản khoản Viber của mình nữa.

 

Bạn cần lưu ý, khi đã hủy kích hoạt tài khoản Viber thì hoàn toàn không thể khôi phục lại các dữ liệu đã xóa. Vì thế nếu thấy những thông tin này là còn cần thiết thì trước khi tiến hành thoát tài khoản viber trên máy trạm workstation bạn nên cần lưu và gửi tin nhắn Viber tới địa chỉ email trên điện thoại để khôi phục lại khi cần.

 

Việc dùng dùng Viber trên máy tính PC laptop có một nhược điểm đó là khá khó log out viber trên máy tính, mọi người đôi khi còn không thể tìm được nút để đăng xuất tài khoản của mình. Vì thế dưới đây chúng tôi sẽ hướng dẫn đễn bạn một số thao tác đơn giản nhất để ai cũng có thể tiến hành được.

 

Cách thoát tài khoản viber trên máy tính

 

Thực hiện cách thoát viber trên máy tính:
 

Bước 1: Mở và đăng nhập tài khoản Viber của bạn. Sau đó tại menu chính, bạn hãy bấm chọn vào Tools → Opitions...
 

Bước 2: Tại cửa sổ Viber Setting, lựa chọn đến tab Account → Deactivate Viber.
 

Bước 3: Ngay sau đó sẽ hiển thị cửa sổ hỏi người dùng có chắc chắn muốn đăng xuất khỏi tài khoản Viber này không, hãy chọn Deactivate để đồng ý thoát.

 

Sau khi chọn Deactivate là bạn đã log out viber trên máy tính một cách hoàn toàn rồi. Nếu muốn đăng nhập tài khoản Viber lại trên thiết bị này bạn sẽ cần lấy lại mã xác nhận gửi về điện thoại sau đó mới đăng nhập lại được được trên máy tính PC laptop.

 

Trên đây chúng tôi đã hướng dẫn các bạn chi tiết cách đăng xuất viber trên pc, laptop một cách đơn giản nhất. Như vậy thực hiện cách sign out viber trên máy tính hay trên điện thoại rất dễ dàng. Nếu thoát tài khoản viber trên máy tính thì trên các thiết bị khác ứng dụng này vẫn giữ nguyên nhưng nếu hủy kích hoạt Viber trên điện thoại thì tài khoản Viber trên máy tính cũng như các thiết bị khác cũng tự động đăng xuất. Hãy đăng xuất tài khoản khi công việc trên máy tính kết thúc để đảm bảo được sự bảo mật cho tài khoản riêng của mình nhé.
 

Chúc các bạn thực hiện thành công!

how to close the messenger and exit the program on an iPhone, an android device and on a PC

Author Juli Reading 5 min Views 2k. Posted by


Online communication apps have won the hearts of millions. Correspondence, exchange of photos and audio, video calls ... However, over time, euphoria and a thirst for communication can pass. Dozens of messages, mailings - all this constantly distracts from everyday affairs. And the messenger, as luck would have it, does not stop.

It is not necessary to uninstall the application to stop the SMS flow. The article will discuss how to exit Viber on your phone, saving all correspondence.

Content

 1. Methods of exit from the messenger
 2. on the phone with android
 3. on the iPhone
 4. on the computer
 5. Demonstrate the Appendix
 6. Exit from the account
 7. from system
 8. Emergency exit
 9. Account deactivation
 10. Difficulties logging out of Viber

Ways to exit the messenger

Exit the messenger.

There are several options to quickly exit Viber. If this is not done, then the application will remind you of itself even when minimized.

You can leave your account by deleting the messenger, deactivating it, deactivating the account. You can also exit the program from the desktop version (from a poppy, computer, iPad, tablet or laptop).

Each closing option takes less than a minute. Another way to achieve silence is to set the status to Offline.

You can only change your account status once every 24 hours. To do this, open the menu in Viber, go to the "Settings" section, click on the "Privacy" parameter, uncheck the "Online" box. After that, contacts and foreign numbers will not see your name in the online list.

On an Android phone

Manipulation with the status in Viber will not get rid of messages. The only way to get peace is to exit the application.

On the Android platform, this is done like this:

 1. Open the program and launch the menu (the “More” button in the lower right corner of the display).
 2. Scroll down, look for the "Exit" item.
 3. Click "OK".

On iPhone

IOS device owners need to follow a similar algorithm of actions: “Menu” / exit / ok.

On a computer

How to log out of Viber on a computer? You can turn off Viber on a laptop with several manipulations. It is mandatory to close the application on the desktop if you plan to log in from someone else's computer. Otherwise, other people can read your correspondence.

Exit Viber on the computer.
Demolish the application
 • Open the control panel with the combination "Win + x", where the first is a button on the keyboard that looks like a checkbox.
 • In the menu that opens, select "Programs and Features".
 • Find Viber, right-click on it / "Delete".
Close the program

The easiest way to leave Viber is to click on the red cross in the upper right corner of the program window. This is how we usually remove extra tabs.

This will close the application, but SMS will continue to arrive. If you click the right mouse button in the panel below, the item "Exit" will appear. Click on it.

Log out of the account
 • Open the menu.
 • Click on "Tools", then go to "Options".
 • Select the "Account" section.
 • Click "Deactivate".

In the latter case, you can not only exit Viber on your computer, but also deactivate the entry.

You can leave Viber on a PC using a smartphone

You can turn off the application on a computer from your phone.

This option will help protect your account and its privacy when you lose your ipad:

 • Go to the "Settings" menu in your mobile.
 • Click on "Computers and Tablets".
 • Click deactivate account.

Unloading the application from the system

When switching the messenger on mobile devices, it is minimized.

To unload it, you need to follow the following algorithm of actions:

 • Users of Android version 4. 4 (do not forget to update it) need to click on the context menu. On the side you will see all the downloaded applications. Swipe up on them.
 • iPhone owners just need to click "Home", swipe up.

Emergency exit

Emergency exit from the application.

This option will be useful if the messenger freezes or crashes:

 1. Launch "Settings" on your smartphone.
 2. Go to the section called "Application Manager".
 3. In installed programs, click on the Viber icon.
 4. Select the item "Stop" / "OK".

Account deactivation

If you decide to say goodbye to the application for good, delete it. It is important to understand that after the demolition of Viber, all publics, chats, messages in groups, even if you were an administrator in them, will be lost. Deleted data cannot be recovered. Ready?

Then let's get started:

 1. Go to the menu / section "Privacy".
 2. Select the "Disable account" option.

Difficulties exiting Viber

As a rule, there are no obstacles when exiting the application. Nuances may arise if you simply clicked the red cross when exiting the PC. Carefully repeat the algorithm of actions.

You need to do the manipulations again even when the smartphone gives an error. Most likely, there was a communication failure. Reboot your device and try leaving the messenger again.

Logging out of your account in the Viber application is easy. You can achieve silence in a number of ways, choose your own and proceed. If you use the program from a shared PC, data without a permanent output can be stolen. Keep this in mind and don't neglect safety.

Important: to disable viber on your phone, it is not enough just to exit the application. You need to deactivate your account.

How to log out of viber on a computer and phone

Top

06/06/2022

Author: Alexander Ponomarev

1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars

If you plan to stop using Messenger, there are several ways to exit the app.

Viber

If for some reason you decide to stop using Viber, then it is important to understand that just closing the application on your smartphone or computer is not enough. This will only end your current session in the messenger, but otherwise the account will remain active and you can return to it if necessary without additional manipulations such as downloading Viber again (provided that you have not deleted the application from your gadget or desktop) and re-registering the user by phone number (again, provided that you use your old number, which is already linked to your Viber account).

Viber messenger is a cross-platform application that exists in versions not only for the most popular mobile operating systems, Android and iOS, but also for less common devices based on BlackBerry and Windows Mobile, Symbian, Bada. There is also a Viber option for computers - Windows of various versions, Mac OS, as well as for Linux. There are even exotic designs for iPad tablets and Apple Watch smartwatches, so depending on the platform, the algorithm of actions may vary somewhat, but not critically.

Save the files and make a backup

Since Viber allows you to use one account for a smartphone and, for example, a personal computer, information between different devices is synchronized. True, there is one very important nuance that you always need to keep in mind - only text messages are synchronized, and any files - multimedia, documents and other files - remain only on the device on which they were received. Therefore, before exiting the messenger and deactivating your account, download all files in advance and back up all data. We talked about how easy and simple it is to do in a separate article, which describes in detail the procedure for creating backups and how you can try to restore accidentally deleted messages. This can be done, but not always and with certain reservations. About everything in detail - in our material-instructions.

 • Exploitation

  5 simple rules for cultural communication in messengers that you should follow

How to log out of Viber on a computer

To log out of Viber on a personal computer, you will first have to decide how radical you are going to do. To completely deprive yourself of the opportunity to use the messenger from your computer, simply delete the application - until the next installation and logging into your account, you will not be able to use the application.

If you do not want to completely abandon the use of Viber on your computer, but simply plan to pause the work in the messenger for a while, then simply clicking on the red cross in the upper right corner of the screen will not be enough. Thus, you will simply minimize Viber to tray - the messenger will remain active and will notify you of new messages. To close the program, find the messenger icon on the bottom panel of the desktop, right-click on it and select "Exit" from the menu that opens. After that, the messenger will be deactivated until the next launch - either manually or after restarting the computer, depending on what settings you have specified.

The most radical way, apart from the complete removal of the messenger, is to deactivate the Viber account on a personal computer.

 1. In the menu on the left side of the screen, click on the "Tools" button to open the settings menu
 2. In the menu that opens, find the "Settings" item, in it - "Account"
 3. Now select Deactivate and then confirm your decision.

After all these manipulations, only your account on your smartphone will be activated.

You can log out of your Viber account on your computer and smartphone. It is enough to launch the messenger’s mobile application, enter the “More” section, select “Settings”, then “Account”, and then “Computers and tablets”. After that, you will need to select the device that you want to disable, and then click "Deactivate" and confirm your decision.

When you need to transfer the use of the messenger on the computer again, you only need a personal computer with viber installed and a smartphone on which the application is running with your activated account - on the computer you log in using your mobile phone number, and with the help of a smartphone, reading the appeared on desktop screen QR code, you synchronize the correspondence between two devices.

 • Telegram is for northerners, Viber is for Siberians, and WhatsApp is for everyone else: the most popular messengers in the regions are named

How to log out of Viber on a smartphone

Here it is important to understand that there is one big difference between the messenger on Android and on the iPhone. For an Android smartphone, you can save chats in a Google Drive backup, which will allow you to restore correspondence if you want to return to Viber in the future, but for iOS there is no such option - if you deactivate your account, then later return to the previous number you can, but, alas, it will not be possible to restore the old correspondence. So think carefully before performing the manipulations described below, so as not to end up with lost data.

To deactivate your account on a smartphone, be it an Android or iOS device, you need to follow a short path through simple steps. In the application, go to the "More" tab, select "Settings", and in the next menu click on "Account" and then enter the "Deactivate Account" section, the next step will be to enter the mobile phone number to which the account is registered, and then click "Deactivate account" again and confirm your decision by clicking on the "Deactivate" item.

If you don't plan on deleting your Viber account and intend to take full advantage of the features of this popular messenger, then earlier we talked about the new features of Viber that you might have missed, as well as how to get rid of annoying group chats and create an informative Community on Viber.


Learn more